felhasználói név:   jelszó:  
   
 
 

XLII. Aggtelek Kupa Nemzetközi Sziklamászó Verseny és Találkozó
   
   
Nevezési lapot, ha ide kattintasz le tudod tölteni.

A verseny időpontja:

2015. augusztus 14-16.

Kedves Mászótársak!

Aggtelek Kupa néven 42. alkalommal 2015.08.14-16. nagyszabású Mászó Jamet szervezünk. Aggtelek összes mászható szikla felületét beépítettük 5 szektorban, közel 1000 m2 falfelületen, 20 úttal (V-X. nehézségekben), több, mint 250 biztosítási ponttal, összességében 1,5 km kötéllel várjuk a mászni vágyókat. Ahhoz, hogy ezeket a lehetőségeket maximálisan kiélvezhessétek, a verseny során mászópartikba szerveződve is mászhattok. Saját köteleddel mászva gördülékenyebbé válik a verseny. 2 nap alatt összesen 15 óra áll rendelkezésetekre, ahhoz, hogy pontokat gyűjtsetek, ami a végső sorrendet határozza meg. Annak érdekében, hogy a társaság este is jól szórakozzon különböző vetélkedők lesznek a U2Be koncert keretében. Időnk ugyan kevés volt, fúrónk . A megfelelő energia szintet a biztosítja. Ha nem rémisztenek az 50 méteres falak akkor itt a helyed !!!!

Hopppppáá, amúgy beválasztottak minket az hivatalos versenyei közé, első alkalommal Magyarországon!
Ami azt jelenti, hogy a
férfi "A" kategória és a női "A" kategória győztesei 500-500 CHF összeggel lesznek gazdagabbak! De a többi kategória első helyezettjei sem szomorkodhatnak hisz a felajánlásának köszönhetően, mászókötelet és ezen kívül a többi dobogóssal együtt aés az értékes ajándékait vihetik majd haza!

A változás jogát a rendezőség és az időjárás fenntartja.

Kategóriák:

- Női B Kezdő vagy? Nem másztál még hetest sem? Akkor ez a te kategóriád! (Ha másztál az sem baj, önbizalom növelésnek is jó, majd jövőre indulsz a női A-ban)
- Női A Csajok a csúcson.
- Férfi B Ha itt ügyes vagy jövőre már csak a férfi A-ban indulhatsz.
- Férfi A Keményen tolod? Itt majd kiderül.
- Senior Ide akkor nevezhetsz, ha betöltötted a 40. életévedet, természetesen ez nem kötelező, nevezhetsz más kategóriákba is, ha szeretnéd összemérni tudásodat a fiatalabbakkal.

Nevezés:

Lehetséges előnevezni (augusztus 4-ig, 3.000,- Ft), de lehet a helyszínen is(3.500,-Ft). Persze a helyszíni nevezésnek vannak hátrányai (drágább a nevezés, nincs versenypóló).

Előnevezni az innen letölthető dokumentum kitöltésével és visszaküldésével lehet 2015. augusztus 4. 23.59 óráig az aggtelek@peremegyesulet.hu e-mail címen.
A versennyel kapcsolatban kérdésed van, akkor nyugodtan hívj a +36 30/406 31 04-es vagy a +36 70/411 95 73 telefonszámon.

Sok szeretettel várunk Mindenkit!
Üdvözlettel Perem Sziklamászó Egyesület

Az idén ismét megrendezhettük a versenyt azt köszönjük a támogatóinknak!


főoldal
egyesület
kapcsolat
esemenyek
galéria
fórum
maszóhelyek
apróhirdetések
Copyright © 2010 készítette Viszo design. Minden jog fenntartva!